Wermland Ink

 

Välkommen till Wermlank Ink

 

Varmt välkommen till tatueringsmässan Wermland Ink

22-23 mars 2024 fylls Nöjesfabriken i Karlstad av 60 skickliga tatuerare, piercare och spännande utställare. Så bjud med kompisgänget eller hela tjocka släkten på en färgsprakande upplevelse. Mingla runt bland likasinnade och låt dig hänföras av vad dessa konstnärer, med sina kunskaper och teknikaliteter, kan åstadkomma och skapa. Kanske får du med dig ett eget konstverk hem.

Wermland Ink är kontrollerad och godkänd av miljöförvaltningen i Karlstads Kommun.

Vill du tatuera dig på Wermland Ink? Under fliken "artister" på hemsidan hittar du alla tatuerare som kommer att jobba på mässan. Kontakta din favorit för en oförglömlig tatueringsupplevelse eller ta chansen till en drop-in direkt på mässan.

Från scenen lotsar konferencieren dig genom det späckade programmet. Vi bjuds på underhållning av extremartisten Krystian Minda och förstklassiga tävlingar. Restaurangen är såklart öppen för att servera dig god mat och dryck. Möjlighet till shopping hittar du hos flera spännande utställare.

Om du är under 18 år, är du varmt välkommen i målsmans sällskap fram till kl. 19.00.

Vill du veta mer? På mässans sociala medier presenteras allt som händer under dessa dagar. Följ oss där för att läsa det senaste.

Vi ses på Nöjesfabriken, Karlagatan 42 i Karlstad!

/Wermland Ink Crew

 

Konferencier

Heléne Dahlberg

STUDIO BLÄCK - FORSHAGA

 

– Det ska bli hur spännande som helst att få äran att hålla i programmet!

Heléne började sitt yrkesliv som grafisk designer innan hon blev tatuerare. 2010 satte hon ner nålen i hud för första gången och blev såld direkt. 2016 öppnade hon Studio Bläck i Forshaga och de senaste åren har hon vunnit många priser för sina tatueringar.

– Jag har tävlat för att visa omvärlden att man kan driva en framgångsrik verksamhet även från en liten ort mitt i värmlandsskogarna.

Förutom tatueringar så är Heléne en otroligt kreativ själ. Bland annat så skulpterar hon, syr kläder, målar och har nyligen provat på att dreja.

– Jag drömmer ju om att få komma igång med mitt egna designföretag HOLY HELLen. Att få vara kreativ är livet! Vissa kallar mig galen när jag går igång och skapar men förutom tatuerare skulle jag nog kalla mig kort och gott för kreativ formgivare, skrattar hon.

Tatueringsmässor har det bästa av alla världar. Många duktiga tatuerare att inspireras av i en kreativ miljö, toppat med livemusik.

– Det är den bästa kombon! Fest på jobbet.

Heléne kommer att lotsa oss genom programmet och tävlingarna.

– Kom ihåg att i tävlingarna så bedömer vi tatueringarna, inte kroppen. En kropp kan ha många olika former och storlekar. Den kan vara ojämn, rynkig, krokig, bullig, ärrad, tanig, stor eller liten. Och precis alla sorter förtjänar en positiv upplevelse uppe på scenen. Variationen är ju det som gör oss så härligt unika.

 

 

Krystian Minda

Fakirshow


Polsk Fakir-Freakshowartist-Svärdslukare i världsklass.

 

 

Kittla dina nerver och utmana dina rädslor när Krystian tar över scenen på Wermland Ink. Fakiren och extremartisten Krystian Minda är ett välkänt ansikte på tatueringsmässor runtom i världen. Han är multipelt världsrekordhållare i svärdslukning, ”Got Talent” finalist och bjuder på specialiserad och unik freakshow i världsklass. I hans akter kombinerar han extrema och brutala tricks med klassisk fakirshow. Vågar DU titta? Krystian Minda underhåller på både fredag och lördag kväll. Se tider under fliken program.
 
-->